Ga naar de inhoud
Area54 » Omicron Film 1963

Omikron-variant: de buitenaardse connectie

De angst voor de Omikron-variant van het coronavirus zou wel eens intergallactische proporties kunnen aannemen met deze onthulling. Stel dat het grootste gevaar niet van het virus komt, maar van vaccins die de poort voor een buitenaardse invasie openzetten. Dit is het scenario van een Italiaanse science fiction film met de titel Omicron uit 1963. Is dit een waarschuwing uit het verleden of berust de overeenkomst op puur toeval?

De satirische zwart-wit prent van regisseur Ugo Gregoretti bevat volgens complotdenkers een waarschuwing voor de mogelijke gevolgen van de boostershots die wereldwijd massaal worden ingezet tegen de nieuwe variant van het virus. Zou het kunnen dat de mRNA-technologie in de vaccins ons lichaam zo verandert dat het een poort openzet voor buitenaardse demonen?

Zo’n scenario is niet uitgesloten en dat wordt bevestigd door de film Omicron. Het verhaal gaat als volgt. Tijdens een wandeling vinden twee broers en hun begeleider een lijk van in een betonnen buis. Het gaat om een arbeider genaamd Trabucco, gespeeld door acteur Renato Salvatori. Maar schijn bedriegt. Wat zij niet beseffen is dat Trabucco niet dood is, maar bezeten wordt door de kwaadaardige alien-geest Omicron.

Acteur Renato Salvatori die Trabucco en Omicron speelt in de gelijknamige film

Omicron is een etherische bewoner van de planeet Ultra, wiens bewoners het plan hebben opgevat om de de Aarde van ons over te nemen. Hij begint echter wat last te krijgen van zijn geweten wanneer hij verliefd wordt op het knappe mensenkind Lucia. Maar het is helaas te laat, de invasie is al begonnen…

Fascinerend is dat wij hetzelfde thema terugvinden in de ufo-literatuur. Sommige slachtoffers van ontvoeringen door buitenaardsen hebben aangegeven dat dit deel uitmaakt van hun kwaadaardige agenda. Volgens hen wil een onzalige groep aliens het menselijke lichaam genetisch aanpassen zodat zij er hun eigen ziel in kunnen huisvesten. Wel beschouwd is dit verruit de meest discrete methode om de boel hier op een vreedzame manier in handen te krijgen.

Hoeven wij ons nu nog meer zorgen te maken over de boostershots? Waarschijnlijk niet. Maar mocht dit toch het plan zijn van de Illuminati en hun buitenaardse trawanten, kom dan niet zeggen dat je er niets van afwist. En geef toe, het is met voorsprong de meest originele reden om de prik te weigeren.

De originele affiche van de Italiaanse satirische science fiction film Omicron uit 1963

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te bezoeken, aanvaard je onze cookies en privacy voorwaarden.  Meer weten