Ga naar de inhoud
Area54 » NIM-Aviation

Vliegende schotel prijkt op logo Amerikaanse militaire inlichtingendienst NIM-Aviation

In een nieuw officieel logo voor de NIM-Aviation, een afdeling van de Amerikaanse inlichtingendienst die zich bezighoudt met veiligheidsrisico’s vanuit de lucht en aanverwante zaken, stond een vliegende schotel afgebeeld. Voor eventjes toch, want het nieuwe logo werd weer snel van het web gehaald nadat het in de virtuele ufo-gemeenschap heel wat stof deed opwaaien.

Het logo in kwestie is het officiële zegel van de National Intelligence Manager-Aviation (NIM-A) die onder het ODNI van Avril Haynes, de grote bazin van de Amerikaanse nationale Inlichtingdiensten, valt. NIM-Aviation wordt geleid door Generaal-Majoor Daniel L. Simpson van de luchtmacht. Het bestuderen van ongeïdentificeerde luchtverschijnselen behoort tot de kerntaken van deze militaire inlichtingendienst die ook bijdroeg aan het ufo-rapport van de UAP Task Force uit 2021.

Op het zegel van NIM-Aviation staan vijf silhouetten van vliegtuigen, elk in een andere kleur. Naast de vliegende schotel linksonder, gaat het om een donkergrijze drone, een blauw wigvormig toestel, een rood geavanceerd gevechtsvliegtuig (vermoedelijk een Russisch model), en een lichtgrijs lijnvliegtuig.

Ondertussen is het ophefmakende beeld met de vliegende schotel, dat eind september 2022 werd ontdekt, van de website gehaald. Een woordvoerder van het ODNI deelde mee dat “NIM-Aviation per abuis een niet officieel en incorrect logo” online had gezet. En zo is deze storm (in een glas water) voorlopig weer gaan liggen.


– Laatste update: 29/09/2022 –

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te bezoeken, aanvaard je onze cookies en privacy voorwaarden.  Meer weten